Чергове визнання досягнень нашої компанії

НВП «УКРЕКОПРОЕКТ» - лідер галузі за отриманими позитивними висновками з «Оцінки впливу на довкілля» для підприємств вітроенергетичної галузі, включаючи об'єкти які знаходяться на території «Смарагдової мережі».

Для усіх ВЕС були проведені експертні дослідження впливу проектних територій на природні комплекси довкілля, орнітологічні комплекси, кажанів та враховані всі зауваження і пропозиції громадськості до планованої діяльності та обсягу досліджень.

Науково-дослідна лабораторія «НВП«УКРЕКОПРОЕКТ» має в розпорядженні велику приладову базу, і акредитована Мінекономіки України, в системі ДСТУ ISO 10012:2005 (по технічному регулюванню і метрології) на технічну компетентність і незалежність.

Підприємство має в штаті: експертів з екології,екологів,інженерів-проектувальників, наукових співробітник-консультантів з біології, біологів-дослідників, наукових співробітників з геології, геофізики, гідрології.

Кваліфікація , досвід та професійна компетенція дозволяє надавати нам весь комплекс екологічних послуг для усіх галузей промисловості.